FAQ

FAQ:

 

Kan du hjælpe mig med at finde en kæreste?


Jeg hjælper dig med at tiltrække en god kæreste ved at skabe et godt fundament i dig. Jeg hjælper dig med at stoppe med at begå de samme fejltagelser og dermed få nye resultater. Jeg har haft succes med det med tidligere klienter, så hvorfor ikke dig? Vi har alle vores blinde vinkler, og dem hjælper dig med at blive bevidsthed om. Så kan du foretage de ændringer, der skal til, og jeg har værktøjerne i form af mine metoder.

 

Hvordan foregår sessionerne?


Sessionerne foregår i min private klinik i Korsør, på mit kontor i Slagelse eller over Skype. Skype er mere fleksibelt for dig, hvis du bor langt væk, og prisen er lidt lavere, da jeg ikke skal stille et lokale til rådighed, men du får fuldstændig samme service og hjælp fra min side over Skype.


Hvor mange gange skal jeg komme?


Det er forskelligt. Nogle foretrækker et længere forløb, så jeg kan følge op på deres udvikling, indtil de føler sig helt trygge ved at fortsætte alene. Men jeg giver dig værktøjer, du kan bruge mellem sessionerne, så du ikke kun modtager hjælp, når du er hos mig. Du får på den måde hjælp til selvhjælp. Men en god start vil være 3-5 gange med ca. 1-2 ugers mellemrum.

Kan du hjælpe mig med at finde en kæreste?

Coaching handler om at sætte mål og nå dem.
Kan man overhovedet have det som et mål
at få en kæreste?

 

Det er et rigtig godt spørgsmål, som jeg også i sin tid stillede mig selv. For vi kan jo ikke kontrollere en mand. Hvis man vil tabe sig 10 kilo, er det inden for ens egen kontrol at nå det mål, og det er kun dig selv, der er involveret i denne proces. Når det er sagt, er det stadig inden for din kontrol at sætte dine standarder, at vælge, hvor meget energi du investerer i en mand og at have en vision for dit kærlighedsliv, som du tager skridt henimod hver dag.

love-coach.dk

- ondt i kærligheden?

mail@love-coach.dk