Jeg tilbyder

Min tilgang til coaching

Kroppen som hjælper


Jeg er certificeret Be Change Life & Flow-coach og arbejder som kærlighedscoach, hvilket betyder, at jeg inddrager kroppen i arbejdet med at skabe et solidt fundament for kærligheden. Og hvad betyder det? Det betyder, at du bliver fortrolig med dine ubehagelige følelser, der sidder lagret i kroppen - ved blot at mærke dem sammen med mig som din guide. Det kan være følelsen af frygt og vrede - frygten for at blive forladt og vreden ved at få overskredet dine grænser.


Når du er tryg ved at mærke dine følelser, har du skabt en fornyet tillid til din krop og fået ro på nervesystemet. Har du tænkt over, at det for kroppen kan føles som stress, når du ikke er dér, hvor du gerne vil være? Hvis du er single og ikke ønsker at være det, føles det som stress. Hvis du er på vej ind i et forhold til en mand, men det er ukendt territorium for dig, føles det som stress. Tænk på mindfulness, og det vil give dig en idé om, hvordan jeg blandt andet arbejder med nervesystemet. Læs mere her.


Med min hjælp vil du blive langt mere tryg i relationen til andre og ikke mindst din partner eller date, og dermed tiltrækker du mere kærlighed i dit liv. Jeg benytter mig af nogle helt konkrete værktøjer, der arbejder med nervesystemet og din feminine energi, for at nå dertil. Det har vist sig at have stor effekt på mine klienter - også i forhold til at blive fri for kropssmerter.


Jeg henvender mig primært til kvinder med ondt i kærligheden. Det kan være dig, som er single, dig, som er på vej ind i et forhold, eller dig, som er i et fast parforhold, men ønsker mere kærlighed og nærvær.


love-coach.dk

- ondt i kærligheden?

mail@love-coach.dk