Om Stine

Hvem er jeg?


Jeg er certificeret Be Change-coach og arbejder som kærlighedscoach - både her via min egen hjemmeside og via GoMentor. Et af mine største ønsker er at hjælpe dig med dine problematikker omkring kærligheden.

- Tiltrækker du de samme mænd igen og igen, og ønsker du at bryde denne cirkel, så du kan få den mand, du længes efter?
- Eller er du bange for at gå ind i et forhold, fordi det kan være svært og endda smertefuldt?


Jeg kender begge scenarier fra mit eget liv, hvor jeg har haft svært ved at finde hoved og hale i alt det med dating, mænd, flirt og parforhold. Jeg følte, det var en kode, jeg simpelthen ikke kunne knække, og det gjorde mig frustreret, fordi jeg virkelig gjorde mig umage - men lige lidt hjalp det!


Jeg ønskede sådan at finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne tiltrække de rigtige mænd, og jeg ønskede at slippe af med min nærmest lammende frygt for afvisninger, og når jeg havde fundet en god mand, kom frygten for at miste ham næsten med det samme. Det, der skulle have været en forelskelse, blev i stedet en stressende oplevelse for mig, hvor tanker om, hvornår han smuttede, og hvornår jeg kom til at ødelægge det, dominerede glæden. Jeg kom uvilkårligt til at sætte ham op på en piedestal, og det var hverken godt for mit selvværd eller for magtbalancen i relationen.


I dag er jeg blevet så meget klogere og langt mere afslappet og tilbagelænet, og den forandring ønsker jeg også for dig, for den giver ro i kroppen, kontakt til din feminine energi, fornyet selvtillid og langt bedre resultater i forhold til dating og de mænd, du tiltrækker.


Du kan klare dig på egen hånd, når du har været hos mig få gange, da du altid får værktøjer med, som du kan bruge på egen hånd. Jeg anbefaler altid et forløb på 5 sessioner, hvis det virkelig skal rykke.


Jeg vil glæde mig til at se dig i Slagelse eller Korsør eller over Skype.

Din instinktive del af hjernen styrer dit kærlighedsliv - eller mangel på samme!


Er du single? Ufrivilligt ...? Din instinktive del af hjernen arbejder ofte imod dine ønsker for at beskytte dig mod det ukendte.


Forestil dig, at du med din bevidste del af hjernen ønsker en kæreste, men du er oppe mod det ubevidste, som fylder cirka 95 procent - som ønsker at være alene, fordi dét kender du. 

Og selvom du måske endda føler dig ensom, så kender denne del af dig følelsen af ensomhed. Er den uønsket? Ja. Men er den velkendt og tryg - og dermed at foretrække? Ja. Du har altså både foden på bremsen og speederen.


Jeg hjælper dig, så du ikke længere træder på både bremsen og speederen. Livet bliver bare lettere og sjovere, når det instinktive niveau ikke modarbejder dig. Det er her, du træder ind i din egen (feminine) power. Dét hjælper jeg dig med.

love-coach.dk

- ondt i kærligheden?

mail@love-coach.dk