Kærlighedscoaching

Kærlighedscoaching


Ulykkelig kærlighed! Ulykkeligt forelsket? Findes der noget værre?


Kender du følelsen alt for godt? Og er den ligefrem et mønster hos dig? Jeg får dig ud af dette mønster, så du igen kan finde din styrke og endelig få kontrol over dit kærlighedsliv.


Hvordan foregår det?


Fundamentet skal være i orden, så du ikke tiltrækker kærligheden ud fra en følelse af mangel og et hul, du skal have fyldt op. Gør du dette, er det blot en reaktion på frygten for at være alene. At skabe et godt kærlighedsliv handler ikke om at overleve, men om at føle sig værdig til at modtage kærligheden.


Din primitive del af hjernen styrer dit kærlighedsliv


Tidligere oplevelser af svigt, tab og manglende kærlighed gør, at du kommer til at sabotere din egen lykke, fordi dit indre navigationssystem er indstillet på at træffe uhensigtsmæssige valg.


Et eksempel kunne være, at du altid tiltrækker en bestemt slags mænd, som får dig til at føle på en velkendt måde. Det er den primitive del af hjernen, der elsker at blive ved det velkendte, også selvom det er smertefuldt. For dens eneste hensigt er at holde dig i live, og den véd, at lige netop den slags mænd er nogle, du før har 'overlevet'. Hvis du derimod tiltrækker en anden type mand, som ikke trigger den velkendte mekanisme, ved den instinktive del af hjernen ikke, om du kan overleve, for den har ingen overlevelseserfaring med denne type.Og det er selvfølgelig her, hvor du ikke skal lade dette instinkt træffe valgene for dig. Det kræver meget bevidsthed, og det kræver, at du er åben for at give en anden type mænd en chance. En type mænd, som ikke virker lige så velkendte og såkaldt trygge - for du ønsker netop ikke det trygge, når det betyder, at du ikke får dine behov opfyldt eller bliver såret gang på gang.  


Dit fundament og din feminine power


Sandheden er, at de fleste af os ville have gavn af at få styrket selvværdet. Inden for kærlighedscoachingen kalder jeg det også at komme ind i den trygge tilknytning og dermed ens egen power, og som kvinde handler det i dén grad om at finde tilbage til sin feminine power.

Det er en indre tilstand, når du er i din feminine power, og jeg arbejder primært indefra og ud. Men jeg giver dig også råd til, hvordan du kan arbejde udefra i forhold til din relation til mænd.


Integreret forandring


Jeg arbejder med banebrydende forandring, så dine problemer skal erkendes med krop, sind og sjæl for at kunne blive transformeret.


Jeg benytter mig af nogle helt specifikke kropslige redskaber, som i sig selv er transformerende og som giver ro i kroppen via nervesystemet. Tænk på mindfulness -  det er denne tilstand, du vil opleve hos mig.

Hvad kræver denne forandringsproces

af dig?


Vilje:

Når du opsøger mig, har du givetvis nået et mæthedspunkt, og du er sikkert frustreret over at løbe ind i det samme problem igen og igen. Det er et rigtig godt udgangspunkt, for så har du viljen til forandring.


Tillid:

Dernæst vil en god portion tillid til mig og coachingen være et stort plus. Se på det på denne måde: Du behøver ikke komme hos mig og opfinde den dybe tallerken. Du skal altså ikke forberede dig, og der er ikke noget rigtigt eller forkert. Du skal blot være åben over for processen, og du kan være helt tryg hos mig.


Fokus:

Hvis du har en følelse af, at du har et uheldigt mønster, der ubevidst styrer dig og giver dig problemer, kræver det vedvarende fokus at holde sig målet for øje. Det skal have konstant fokus i starten (ligesom en slankekur), for ellers risikerer du at ryge tilbage i det gamle (og trygge) mønster. Jeg er med dig hele vejen.

love-coach.dk

- ondt i kærligheden?

mail@love-coach.dk