Om love-coach.dk

Lær mig bedre at kende

Love-coach.dk

Jeg er certificeret Be Change-coach og kærlighedscoach. Et af mine største ønsker er at hjælpe dig med dine problematikker omkring kærligheden.

– Tiltrækker du de samme mænd igen og igen, og ønsker du at bryde denne cirkel, så du kan få den mand, du længes efter?
– Eller er du bange for at gå ind i et forhold, fordi det kan være svært og endda smertefuldt?

Jeg kender begge scenarier fra mit eget liv, hvor jeg har haft svært ved at finde hoved og hale i alt det med dating, mænd, flirt og parforhold. Jeg følte, det var en kode, jeg simpelthen ikke kunne knække, og det gjorde mig frustreret, fordi jeg virkelig gjorde mig umage.
Jeg har derfor gået vejen selv og undervejs ladet mig uddanne og inspirere af de bedste, hvilket gør, at jeg kan hjælpe dig.

Kender du dette?

Du ønsker sådan at finde ud af, hvorfor du ikke kan tiltrække de rigtige mænd, og når du endelig har fundet en god mand, kommer frygten for at miste ham næsten med det samme. For hvad nu, hvis du siger det forkerte eller gør det forkerte? Vil det så skræmme ham væk? Det, der skulle have været en forelskelse, bliver i stedet en stressende oplevelse for dig, hvor tanker om, hvornår han smutter, og hvornår du kommer til at ødelægge det, fuldstændig dominerer glæden. Du kommer uvilkårligt til at sætte ham op på en piedestal, og det er hverken godt for dit selvværd eller for magtbalancen i relationen.

Jeg gør dig klogere og langt mere afslappet og tilbagelænet, og den forandring giver ro i kroppen, kontakt til din feminine energi, fornyet selvtillid og langt bedre resultater i forhold til dating og de mænd, du tiltrækker.

Uddannelser, undervisningsforløb og kurser:

Fast Track to Mr Right, 2019
International coach Matthew Hussey

Relationship Ready, 2019
Jack Butler og Clayton Olson, eksperter i parforhold

Powerfully Feminine Intensive, 2018
Candice Oneida, ekspert i feminin energi

Kærlighedscoach, 2016

Certificeret coach, 2015
Be Change Academy

Udtalelser

“Med Stines hjælp kan jeg nu i langt højere grad være i relationer og i meget højere grad være mig. Jeg kan være til stede i stedet for fanget i angst og vildrede. Et ekstra gode er, at mange af mine kropssmerter er blevet mindre. F.eks. har jeg ikke spændingshovedpine og nakkesmerter hver dag, og nogle dage slet ingen smerter. Stine bruger en metode, der virkelig virker.”
“Hej Stine. Jeg synes, du skal vide, at jeg efter vores samtale mødte en rigtig dejlig mand. Vi har den mest trygge, kærlige, ærlige og dejlige relation, hvor jeg kan læne mig tilbage, tage imod og være ’honningkrukke’ og feminin.”

Tilmeld dig
mit nyhedsbrev